Membership Meeting omladine Kolping Evrope

Predstavnici Kolping društva Srbije učestvovali su na godišnjem sastanku članstva (Membership Meeting) omladine Kolping udruženja iz evropskih zemalja, održanom od 22. do 25. septembra, u mestu Alsopahok, u Mađarskoj. Najvažnija tema ovog sastanka bio je odabir članova novog borda Kolping omladine Evrope.

Godišnji sastanak članova Kolping omladine Evrope održan je u Kolping hotelu u Alsopahoku i okupio je dvadesetak predstavnika Kolping omladine iz različitih zemalja. Iako je glavna tema bila izbor članova novog borda, okupljeni predstavnici su imali zadatak i da predstave aktivnosti koje su realizovali u svojim državama, u prethodnih godinu dana, kao i da predlože ideje za bolje i efikasnije umrežavanje mladih širom Evrope. Takođe, na interkulturalnoj večeri, svi prisutni su imali zadatak da predstave svoju zemlju kroz kulturno-istorijske vrednosti, prirodne lepote, običaje, hranu i piće.

Novi bord izabran je na period od tri godine i nastaviće da radi na razvoju i umrežavanju mladih širom Evrope.