Team building kamp u Sajanu

Članovi omladine Kolping društva Srbije organizovali su i implementirali svoj drugi team building kamp u Sajanu, od prvog do trećeg avgusta 2017. godine. Nakon prošlogodišnjeg kampa i realizacije ovog, možemo reći da je ovo aktivnost koja će postati tradicionalna.

I ove godine članovi omladine Kolping društva Srbije imali su priliku da provedu nekoliko dana zajedno na severu Banata, bolje se upoznaju i zajednički urade nešto korisno za organizaciju. S obzirom na to da članovi omladine iz različitih mesta nemaju mnogo prilike u toku godine da provode vreme zajedno, ovaj kamp im je omogućio to, istovremeno pruživši priliku novim članicama organizacije iz Novog Sada, da po prvi put upoznaju članove lokalnih grupa iz Padeja i Sajana. Pored team building aktivnosti, koje su uključivale i posetu bazenima u Adi, kupanje na Tisi i obilazak mini zoo vrta u Padeju, sportske aktivnosti u lokalnoj školi u Sajanu, posetu seoskoj slavi u Novom Miloševu, mladi učesnici kampa su takođe uložili zajednički trud kako bi ofarbali ogradu Kolping kuće u Sajanu. Nadamo se da će slične aktivnosti biti organizovane pre narednog kampa, kako bi organizacija mogla dodatno da se osnaži, boljim povezivanjem omladine.